Roses De Tardor 2021 Page 0001

Els Amics de les Roses recuperem les Jornades Roses de Tardor després del parèntesi causat per la covid. Del 12 al 14 de novembre tornem amb un programa ple d’activitats al Palau Falguera i al Roserar de Dot i de Camprubí.

Roses de Tardor és un esdeveniment força singular dins del món de les roses, doncs mentre a la majoria de països europeus les roses comencen el seu procés d’hibernació, a les nostres contrades ens preparem per fer-hi una exposició, aprofitant la floració de tardor dels rosers.

Enguany l’acte començarà amb una conferència a càrrec de Rosa Valls, experta en art floral i posteriorment es lliurarà un guardó a la roserista i hibridadora Matilde Ferrer per la seva contribució en la difusió de la cultura i la tradició roserística i per la creació de roses noves.

Un segon guardó es lliurarà el 16 de novembre al director de cinema francès Pierre Pinaud en reconeixement a la difusió a la cultura roserística amb la pel·lícula Entre roses, la vida sin belleza ¿qué es?, abans de la seva projecció a Cinebaix.

Al Palau Falguera es podran visitar exposicions de roses, muntatges florals, bonsai i ikebana amb roses.

Al Roserar de Dot i de Camprubí dissabte 13 es plantarà un nou roser dedicat a l’activista en contra de les armes nuclears Setsuko Thurlow.

Les Jornades Roses de Tardor están organitzades pels Amics de les Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Bonsai Sant Feliu.

En el aquest jpg trobareu tota la informació i de les Jornades Roses de Tardor.

 

Roses De Tardor 2021 Page 0002

IDIOMES »