Whatsapp Image 2021 09 22 At 13.55.37

Lliurament Flors d’Honor Viles Florides 2021

S’ha celebrat el lliurament de les Flors d’Honor 2021 de Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Enguany Sant Feliu de Llobregat manté la quarta flor, aconseguida l’any 2019, màxim guardó fins ara obtingut per un municipi. Únicament les tenen 15 municipis. Durant la gala s’han premiat 154 municipis de Catalunya i d’Andorra.

Les Flors d’Honor són un reconeixement als municipis que treballen per la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats i per la qualitat de vida dels veïns i veïnes, així com la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat ambiental. La novetat d’enguany ha estat que la Flor d’Or ha estat rebatejada amb el nom de “Flor d’Or Pere Cabot” en homenatge a l’històric membre del jurat de Viles Florides mort el 2019. Aquest guardó, que premia el treball d’un municipi durant el darrer any ha estat per a Mollet del Vallès. El jurat ha reconegut la seva trajectòria i l’exemple de gestió tecnològica i qualitat del verd urbà.

Durant el transcurs de l’acte s’ha presentat el documental Viles Florides. 10 anys fent créixer el verd per commemorar el 10è aniversari del moviment i que faun repàs a aquesta darrera dècada i a l’aportació que ha fet el moviment als municipis que en formen part.

 

IDIOMES »