ENR2019 JGU (268)

Treballem perquè cada cop més siguem la Ciutat de les Roses. En aquesta edició de la nostra Exposició de roses, creada per Pere Dot l’any 1928, hem fet un salt important en aquesta direcció. L’èxit de l’exposició ha estat innegable i els milers de visitants de fora de la ciutat s’han quedat meravellats del patrimoni roserístic de la nostra ciutat i de les moltes iniciatives que es fan per engrandir-la i millorar-la. La proposta de la nostra entitat per tirar endavant l’esdeveniment “Sant Feliu, façanes amb roses” ha estat tot un encert en el qual cal perseverar i millorar-lo i insistir en la col·laboració de totes les entitats que aquest any hi han participat.

També cal remarcar  l’espai de “Jardins en miniatura amb roses”, en què un col·lectiu de persones s’han abocat a fer una exposició força cridanera i curiosa sobre aquesta tipologia de jardins que esperem que es consolidi en properes edicions.

Potser encara és una mica massa d’hora per fer una valoració, en tot cas és un fet que el principal capital de tota aquesta exposició ha estat, sens dubte, les moltes persones que s’hi han implicat per fer-la possible. La veritat és que el futur de les roses a Sant Feliu traspua optimisme.

D’entrada, mostrem un petit reportatge sobre el que hem pogut veure aquest cap de setmana a la ciutat.

Reportatge 1

Els concursos de roses

 

El Bosc de les roses, proposta i realització dels Amics de les Roses

 

IDIOMES »