ENR2019 JGU (268)

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha informat, a través del seu web,  de la decisió  de  suspendre la  62a. Exposició Nacional de Roses. Aquest és el comunicat:

Amb motiu de la situació provocada pel coronavirus, l’Ajuntament de Sant Feliu ha decidit suspendre la celebració de l’Exposició Nacional de Roses i de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, activitats emmarcades en les Festes de Primavera 2020, que estaven programades entre els dies 8 i 10 de maig; i que se sumen a la suspensió fa uns dies a nivell de Catalunya de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

El consistori està treballant per reprogramar aquelles activitats que es puguin traslladar més endavant en el calendari, així com per buscar dates i formats alternatius per a la celebració d’aquests i altres esdeveniments culturals de la ciutat que s’han vist suspesos a causa del COVID-19, com l’esmentada Diada de Sant Jordi o la Setmana de la Poesia.

Des de la nostra entitat, donem suport a aquesta decisió, del tot necessària en aquests moments en què cal centrar tots els esforços i recursos en la superació de la crisi que pateix el pais.

També, ens posem a disposició del consistori per tot allò que consideri convenient.

ENR2019 JGU (252)

 

IDIOMES »