La tarda del dijous dia 18 de juny, un grup de socis i sòcies varem anar al parc Cervantes a buscar la fusta d’on treure els ullets per empeltar la gabarrera que tenim plantada al Parc Torreblanca el dia 20 de juny.

Una vintena de rosers van ser els seleccionats per realitzar el taller, bàsicament varem triar varietats Dot, el roser Llorenç Pahissa i el Mª Teresa Bordas. Al taller també varem fer diferents empelts del roser que tenim plantat al parc Mil·lenari de Sant Feliu.

Dissabte al matí una tretzena de persones, es varem trobar al parc per fer el taller i, comandades per l’Agustí Gasulla començar l’aprenentatge de la tècnica d’empeltar. Desprès de les primeres proves sobre fusta a peu dret, tots els participants ens varem posar a la feina. Feina lenta, meticulosa i dura. El dia ens va acompanyar, gens de calor, al contrari, un mati gris i plujós que ens va obligar a posar les jaquetes i, desprès d’un bon esmorzar, força reconfortant, varem enllestir la feina. En total varem empeltar un centenar de gabarreres.

La valoració ha estat prou positiva i va ser una experiència interessant i divertida. Esperem que feina feta ens doni un bon resultat.

http://www.youtube.com/watch?v=zAnW7L2wEX0

IDIOMES »