A la programació dels tallers que volem organitzar al llarg de l’any, de nou, hem previst un taller d’ikebana, art floral japonès, adreçat a les persones que es volen iniciar en aquest art floral japonès o que volen millorar la tècnica. La traducció d’ikebana al nostre idioma vol dir “flor ben posada”.

El taller, que tindrà lloc els dilluns del mes de març, a partir del dia 9 i constarà de quatre sessions de dues hores cadascuna d’elles, serà impartit per Rosa Garcia, que ha estat formada a l’escola Ikenobo (la més antiga del Japó) i que és també membre de la nostra entitat. Les sessions tindran dues parts, una de teòrica, a través de la qual els i les participants s’aproparan a aquest art floral i als diferents estils que existeixen, i una part eminentment pràctica en la qual cada alumne realitzarà el seu treball.

La relació amb la natura i la cerca de l’equilibri sempre estan presents en les composicions d’ikebana. Per fer els treballs es fan servir unes tisores d’ikebana, un recipient de ceràmica sobre el qual s’hi col·locaran els materials que s’utilitzin (roses, fulles, troncs, pedres, branques….) i un quenzal, que és un suport metàl·lic de formes i mides diferents, amb punxes, molt idoni per poder donar a la composició la forma desitjada.

Per a cadascun dels estils d’ikebana, la tècnica, la proporció, l’equilibri, l’harmonia i la selecció dels materials són elements imprescindibles per aconseguir un bon resultat en la composició.

El preu per sessió serà de 8 € per sòcies i socis i 10 € per als participants no associats. Les places són limitades i en el preu s’inclou els suports, les eines i el material a utilitzar, flors i verd.

Podeu fer la inscripció al correu electrònic @:   taller.amicsroses@gmail.com

Us podeu descarregar la butlleta d’inscripció:

Butlleta inscripció taller d’ikebana març 2020

Inscripcions fins el dia 6 de març

Diapositiva2

 

 

IDIOMES »