Centre de taula de Nadal

Centre de taula de Nadal de Marta Arnau

Un any més farem els tallers de Nadal tot i que, com era de preveure, de forma diferent, cadascú des de casa seva.

Taller de centre de taula

El taller anirà a càrrec de Marta Arnau. Es farà en directe a través d’una plataforma, únicament per a les persones associades. Serà el dimecres 16 de desembre, a les 18.30 h. Les persones inscrites podreu seguir-lo a través d’una aplicació que us proporcionarem. Les persones no associades el podreu seguir amb posterioritat a través del web o les nostres xarxes socials.

La Marta ens diu: “Aquest any elaborarem tot@s juntes un centre de Nadal ben acolorit amb verds tenyits i roses com ha de ser! Per donar empenta a aquest any tant atípic! Prepara el teu material ben posat a taula, que tinguis l’espuma ja hidratada, ganivet, tisores de podar, pistola de silicona si en teniu, ideal, i l’ordinador, tableta o mòbil ben a prop per gaudir de l’art floral virtualment.”

Imant de nevera i detall per a la taula

Imant de nevera d'Isabel Aguilà

Imant de nevera d’Isabel Aguilà

La preparació del taller anirà a càrrec d’Isabel Aguilà. Amb materials molt rústics i a l’abast de tothom podeu fer un imant de nevera que també pot servir com a detall individual per a la taula de Nadal. Us proporcionarem material per elaborar 6 imants per persona.

Postal de Nadal i tassa decorativa   

La Rosa Garcia ens ensenyarà a fer una postal de Nadal per felicitar familiars i amics, o senzillament per ser un element decoratiu més a la vostra llar. També farà un petit centre floral amb una tassa de té.

Qüestions pràctiques:

  • Aquest taller el podran seguir en directe únicament els socis i sòcies de l’entitat
  • Us podeu inscriure a través del correu electrònic de l’entitat (amicsdelesroses@santfeliu.cat) fins al dia 10 de desembre
  • Les places són limitades
  • Podeu recollir el material al local de l’associació al Palau Falguera els dies següents:
    Dilluns 14 de desembre,  de 17 a 19 h
    Dimarts 15, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h
  • Dimecres 16, d’11 a 13 h

(Si teniu alguna dificultat en aquests horaris ens podeu trucar).

Tindreu a la vostra disposició un kit amb instruccions i materials: escuma, verd, tassa, flor, materials varis… Vosaltres heu que posar tisores, pistola de silicona si en teniu, ganivet…

Us animem a participar-hi i a gaudir d’aquests tallers. Bones festes a totes i tots!

IDIOMES »