logo tardor al palau

La tardor, és l’estació de l’any que ens ofereix un esplendor cromàtic únic. Els boscos, els parcs i els camps s’omplen de colors que van des del groc, l’ocre, el verd en les seves diferents tonalitats, al vermellós, lila o blavós i al marró. Doncs de tots aquests colors, així com de les formes, l’olor i la textura dels productes que es recullen en aquesta època podrem gaudir al Palau Falguera els dies 15, 16 i  17  de novembre.

Pels Amics de les Roses aquest serà la quarta  edició que sota el títol de Roses de Tardor organitzem al Palau exposicions, conferències, tallers i demostracions durant el mes de novembre, però, enguany, repetim una  experiència diferent i   enriquidora que varem iniciar l’any passat; Tardor al Palau. La nostra entitat, l’ARES, el Cercle del Col·leccionisme, els pagesos locals, l’entitat medioambiental GAIA amb els seus horts ecològics i un col·lectiu d’artistes de la ciutat, ens hem posat d’acord per organitzar conjuntament tot un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquest cap de setmana   al Palau Falguera i al  seu parc .

El programa d’activitats de La Tardor al Palau és ampli i variat, de ben segur que els amants de la natura, de l’art o del col·leccionisme podran gaudir d’un cap de setmana amb una oferta variada i novedosa amés d’una matinal infantil amb una ample oferta de tallers adreçats als mes menuts.

bolets 2013

programa bolets

Mostra de segells

de roses, bolets i productes agraris

cartell mostra filatèlica 2013

Dissabte i diumenge de 10 a 14h i de 17 a 20h

Visita a les exposicions de segells

                                                                                       Lloc: sales nobles  del Palau Falguera.                                                                                    

Esperem que aquesta segona mostra, fruit  de treball en xarxa sigui un èxit i que ho seguim  repetint en properes edicions.

IDIOMES »