sant-feliu-2016-oTorna per tercer any consecutiu El Sant Feliu d’abans, la setmana del patrimoni de la nostra ciutat. Aquest any dedicada, com a tema central,  a l’antic municipi de Santa Creu d’Olorda, celebrant el centenari de la dissolució d’aquest municipi, el 1916, i la incorporació del seu territori als pobles limítrofs de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sarrià. Santa Creu d’Olorda, la muntanya de Sant Feliu: Patrimoni i paisatge  serà el lema d’aquesta edició.

La nostra entitat hi participarà amb una ruta guiada a través dels espais urbans amb la presencia de les roses a través del temps:

El Sant Feliu de les roses. Itinerari pel paisatge urbá a través de la tradició roserística de la ciutat.

Una visita guiada pel paisatge urbà dels anys trenta del segle XX fins als nostres dies. Un recorregut pels espais més singulars de la història i la realitat actual de les roses a la ciutat de Sant Feliu.

Aquesta ruta la farem amb un trenet turístic que ens passejarà pels diversos indrets que van configurar  i configurant aquest espais  i tindrem  diverses teatralitzacions al llarg de la mateixa.

la ruta es farà els dies:

Dissabte 1d’octubre a les 17:30 h

Diumenge 2 d’octubre,  a les 11 h.

Sortida de la plaça de la Vila i arribada al Palau Falguera.

trenet

Un trenet ens portarà pels diversos indrets

 

IDIOMES »