Per segon any consecutiu enguany no podrem celebrar la Festa i plantada de rosers al parc de Torreblanca, on el concurs de dibuix infantil era una de les activitats organitzades pels Amics de les Roses. L’actual situació de pandèmia no ens permet trobar-nos en aquesta cita anual amb els rosers.

Dins de tot hem intentat donar normalitat a una situació que no ho és, convocant el concurs de dibuix en format online. Aquest any els infants entre 6 i 12 anys podran participar-hi enviant el seu dibuix del 29 de gener al 14 de febrer al correu electrònic concursdibuix.amicsdelesroses@gmail.com.

A continuació us detallem les bases del concurs:
1. Podran participar-hi tots els nens i nenes que tinguin entre 6 i 12 anys, en les categories següents:

a. De 6 a 7 anys
b. De 8 a 9 anys
c. De 10 a 12 anys

2. Els nens i nenes podran participar-hi en qualsevol de les modalitats següents:

a. Roses i rosers
b. Jardins amb roses

3. El concurs tindrà lloc des del moment de la publicació d’aquestes bases a partir del 29 de gener a les xarxes socials (Facebook, Instagram i web) tant dels Amics de les Roses com de les institucions col·laboradores (Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Àrea Metropolitana de Barcelona) i fins al 14 de febrer de 2021.

4. La tècnica serà lliure: llapis, llapis de colors, ceres, aquarel·les, etc.

5. El format serà de la mida d’un full en sentit horitzontal DIN A-4 (21 x 29,7 cm). Els treballs s’hauran d’enviar en format digital, preferiblement escanejats o fotografiats en arxiu jpg (mida màxima de 1.920 píxels en el costat més llarg).

6. Els treballs podran presentar-se fins a les 24 h del dia 14 de febrer de 2021. S’hauran d’enviar a l’adreça electrònica concursdibuix.amicsdelesroses@gmail.com

7. En el correu electrònic caldrà adjuntar: el nom de l’infant participant, l’edat, la modalitat, l’escola a la que va i un telèfon de contacte.

8. Els treballs presentats seran exposats en una galeria de fotos al web dels Amics de les Roses (www.amicsdelesroses.com) del 14 de febrer fins al 28 de febrer. Tots els participants autoritzen la reproducció de les seves obres per a usos no comercials, esmentant sempre el nom de l’autor/a.

9. Els premis es faran públics al mateix web de l’entitat el diumenge 28 de febrer de 2021.

10. S’atorgarà un premi a cada una de les categories i modalitats que consistirà en:

a. Un val per un lot de material de dibuix per valor de 100 € per a cada una de les categories i modalitats de 6/7anys i 8/9 anys.
b. Un val per valor de 150 € per la compra d’una tableta per a les categories i modalitats de 10 a 12 anys.

11. Tots ells a adquirir en un establiment comercial de Sant Feliu de Llobregat.

12. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

El concurs està organitzat pels Amics de les Roses, amb la participació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En aquest enllaç us podeu descarregar les bases Bases Concurs Dibuix infantil 2021

Cartell Concurs Dibuix Infantil 2021

IDIOMES »