Cartell anunciador de l'Exposició Nacional de Roses.

Cartell anunciador de l’Exposició Nacional de Roses.

Quan les roses arriben al seu màxim esplendor arriba l’Exposició Nacional de Roses, que enguany farà 64 anys, un esdeveniment consolidat i únic que defineix la cultura roserista de Sant Feliu de Llobregat. De nou el Palau Falguera s’omplirà de colors i olors els dies 6, 7 i 8 de maig.

En un espai de 15.000 m2, milers de roses estaran distribuïdes en espais repartits entre els jardins del Palau i les estances interiors.

Enguany girarà sobre tres eixos. El primer, centrat en les activitats al Palau Falguera i els seus jardins, on tradicionalment s’organitzen diferents concursos de roses, les exposicions i els muntatges dedicats al món de la rosa, tant al jardí com els diferents espais interiors del Palau.

El segon farà arribar les roses a diferents espais del centre de la ciutat, a façanes d’edificis públics i de entitats culturals.

El tercer eix serà la trobada anual d’associacions de bonsai de Catalunya que aquest any tindrà lloc a la nostra ciutat en el marc de l’Exposició Nacional de Roses, organitzat per la Coordinadora d’associacions de bonsai i l’entitat Club Bonsai Sant Feliu.

Les roses procedeixen del Roserar de Dot i de Camprubí, del roserar del Parc de Torreblanca i dels socis i sòcies de l’entitat. Combinaran els seus colors i olors amb els diferents espais i petites construccions típiques del Japó, on es convidarà a participar de cerimònies com la del té.

L’Exposició Nacional de Roses està organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i els Amics de les Roses. El projecte, la direcció i la coordinació de l’Exposició són realitzats pels Amics de les Roses.

IDIOMES »