la sra. de la 212 de Mateu Ciurana, setembre de 2016, JGU (20) - copia

Aquest abril, prácticamente cada setmana, la nostra entitat te una activitat. Començem aquest dijous dia 6, amb la projecció del curtmetratge la “Senyora de la 212” dirigit per Mateu Ciurana i interpretat per Teresa Gimpera i Blai Ciurana. El podeu veure a les 19h a CineBaix. L’entrada és gratuita i comptarem amb la presència del director i de l’actriu Teresa Gimpera, amb qui podrem prendre una copeta de cava al final de l’acte .

Deflorenflor2017_cartell web

Participarem al Festival de flors i jardins de Barcelona “De flor en flor” que es realitzarà per segon any consecutiu al Poble Espanyol. A partir del dia 10 fins el dia 13 al matí estarem fent els muntatges de la nostra entitat en aquest festival. Del dia 13 fins el dia 17 és podran visitar divuit decoracions florals, exposicions de diversos tipus de plantes, tallers per a tota la família i música en directe que vertebren la programació d’aquest festival únic a Barcelona, dedicat a les plantes i als jardins, al qual hem estat convidats a participar.

El dijous 20, farem la presentació de la “Cuina de les roses”, un any en què canviem el format tradicional, les demostracions i els plats que elaboraran els restaurants tindran lloc en el marc de l’Exposició Nacional de Roses i de les Festes de Primavera.

cuina

Per finalitzar, el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, participarem en les activitats de celebració d’aquesta Diada, serem presents a la plaça de la Vila amb les tradicionals roses de Sant Jordi i celebrarem el 14è aniversari de l’entitat.

sant jordi 2016 JGU (2) - copia

Com podeu veure, un mes per no avorrir-se, preludi de l’Exposició Nacional de Roses que serà els dies 12, 13 i 14 de maig.

IDIOMES »