foto coctel

Comencem l’edició de la Cuina de les Roses 2020, que vénen marcades per la situació  de confinament que patim a causa del coronavirus. Aquesta frase o similar es deu estar repetint en multitud de països, d’idiomes i per situacions diferents. És el que ens toca viure, però no per això ens rendirem.

L’any 2012 vam celebrar per primera vegada aquestes jornades que volien reforçar la idea d’un “Sant Feliu Capital de les Roses” al nostre país i ho volíem fer en un moment en què la restauració de la nostra ciutat, amb l’obertura de nous establiments i la consolidació d’altres restaurants, començava a oferir una oferta àmplia, variada i de qualitat.

Nou anys després ens veiem obligats a oferir unes jornades diferents, que podrem gaudir des de casa. Professionals de la restauració ens oferiran el millor de si mateixos amb els escassos recursos de què podem disposar a les nostres cuines. La veritat és que els resultats de la feina que han fet, els plats que han cuinat, són fàcils, divertits i assequibles. Segur que seran unes jornades que recordarem al llarg del temps.

Moltes gràcies a Marta Amorós, Aitana Donisa, Carlos Campos, Fran Boronat i Marta Claramunt per la seva cuina i el seu bon saber i bon fer… També el nostre agraïment a les cerveses artesanes LaTextil. Us deixem doncs amb la seves cuines i mai millor dit. Per suposat tots i totes han cuinat a les seves cases.

Vídeos a les xarxes

Al llarg d’aquest cap de setmana anirem penjant els vídeos dels diferents plats a les nostres xarxes: Facebook, Instagram (@amicsdelesroses) i Youtube. Diumenge a la tarda penjarem les receptes perquè us les descarregueu.

El menú de La Cuina de les Roses

Divendres 17 d’abril

Còctel “Rosa México”, a càrrec de Marta Claramunt, professora de l’Institut Martí Dot

Instagram: @martaclaramuntbusquets

Calamars amb “puntilla” i maionesa de llima i roses, a càrrec de Marta Amorós, exprofessora de l’Institut Martí Dot

Instagram: @amoros.marta

Els calamars poden anar acompanyats de cervesa artesana amb pètals de rosa, a càrrec de LaTextil.

Dissabte 18 d’abril

Arròs de magret, roses i el seu allioli, a càrrec de Fran Boronat, cap d’estudis de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona

Instagram: @fran.boronat

Bacallà amb roses, a càrrec de Carlos Campos d’Aire Restaurant

Instagram: @airerestaurant

 

Diumenge 19 d’abril

Bombó de iogurt, cardamom i roses, a càrrec d’Aitana Donisa, pastissera

Instagram: @aitanad

 

Facebook: @amicsdelesroses

Youtube:

Instagram: @amicsdelesroses

 

Les Jornades de la Cuina de les Roses, han estat organitzades pels Amics de les Roses i han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’Institut Martí Dot i Aire Restaurant.

 

IDIOMES »