Mercat de Nadal.

Mercat de Nadal.

Enguany hem recuperat el Mercat de Nadal a la plaça de la Vila després del parèntesi de 2020. Ha estat diferent per les ganes de tothom d’intentar tornar a la normalitat però tenint molt presents les mesures de seguretat per evitar contagis.

No han faltat els avets, ponsèties, ciclàmens, tions, pessebres o complements artesanals pensats per regalar o decorar les nostres cases.

Hem comptat amb un total de setze participants entre entitats, comerços i artesans de la ciutat. També s’han fet diverses activitats solidàries, com la Marató de TV3, amb un pas de gegant organitzades per les colles geganteres de la Ciutat.

Els Amics de les Roses també vam estrenar la decoració nadalenca del passadís del Palau Falguera, que dona accés a l’exposició de pessebres de l’Associació de Pessebristes.

I per qui encara no l’hagi visitat, també trobareu un pessebre a l’ocellera del Palau Falguera i un altre a la plaça de la Vila, que per un acte incívic no s’ha pogut fer de moment. Esperem arribar a temps de reparar la destrossa.

Us deixem algunes imatges:

 

 

IDIOMES »