IMG-20200423-WA0079No podíem deixar passar aquest Sant Jordi de confinament sense fer un homenatge a totes aquelles persones que des dels àmbits sanitaris, de gent gran i persones amb discapacitats estan portant el pes d’aquesta pandèmia.

El nostre agraïment ha estat el lliurament de roses i una poesia de Joana Raspall al personal sanitari de la zona de Sant Feliu i al personal de les residències de gent gran i discapacitats de la ciutat. Hem repartit 2.300 roses a: l’Hospital Moisés Broggi, Hospital de Bellvitge, Centres d’Atenció Primària de la Rambla i del Pla, Residències de Falguera i Mas Lluí, residència Mediterrània, residència de les Germanes Carmelites, residència de Santa Teresa i residència de Can Llobera.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l’Ajuntament i els Amics de les Roses que ens hem encarregat d’aconseguir les roses i de coordinar la seva arribada i distribució.

El repartiment de roses s’ha fet a través de la Policia Local, la Creu Roja i l’empresa Mónica Serveis. L’alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, i el primer tinent d’alcalde, Oriol Bossa, han lliurat les roses a diferents serveis.

Aquesta acció d’agraïment al nostre personal sanitari ha estat prou emotiva i molt ben acollida per part de tothom. Creiem que en uns moments tan durs com els que estem vivim, una senzilla rosa ens pot ajudar a recordar tot allò pel que estem treballant lluitant.

Guarniment de finestres i balcons
En aquesta diada, socis i amics ens han fet arribar les seves realitzacions de guarniments de finestres i balcons per celebrar aquesta jornada com els enviats pels veïns i veïnes dels carrers Santa Maria, Joan Maragall o Torras i Bages.

Un punt de llibre, la tradició de cada any
Com cada any per Sant Jordi hem editat un punt de llibre realitzat per un artista de la nostra ciutat. Enguany Maria Antònia Hernández ha estat l’autora del mateix. Us el mostrem aquí amb la idea de què quan es pugui l’editarem.

Disset anys dels Amics de les Roses
També un altre clàssic d’aquesta data és la celebració de l’aniversari de la nostra entitat, que va néixer el 23 d’abril de l’any 2003. Fem disset anys. Enguany no podrem celebrar-ho de la forma habitual: un pastís, una copa de cava i una pluja de pètals.

Podeu veure les imatges de la jornada a les galeries que teniu a continuació.

Lliurament de roses de Sant Jordi a las residències de Sant Feliu

Lliurament de roses als centres d’atenció primària de la Rambla i del Pla, Policia local i Creu Roja

Lliurament de roses als Hospitals Moisès Broggi i Bellvitge

Punt de llibre dels Amics de les Roses, dissenyat per l’artista local M. AntÒnia Hernández, amb UN poema de Vicent Andrés Estellés.


I les cases i balcons s’han omplert de roses.

Un pastís virtual per celebrar el nostre aniversari.

pastis 17

IDIOMES »