IMG_5272 (2)

L’any 2016 El president Pasqual Maragall i la seva esposa la Sra. Diana Garrigosa, van demanar a la nostra entitat de poder visitar el Roserar de Dot i de Camprubí, en una visita privada. Durant la visita els vàrem oferir la possibilitat de que una nova rosa portes el nom de “President Maragall”. Posteriorment van visitar els conreus de rosers de la família Dot per tal que poguessin conèixer i acceptar la nova creació.

La Rosa ‘President Maragall’ va ser presentada al públic l’any 2017 en el marc de l’Exposició Nacional de Roses de sant Feliu de Llobregat. Durant aquest temps ha estat en fase de reproducció per Roses Dot.

Ara la podem posar al servei de tot al públic aficionat aquesta nova creació, els beneficis de la seva venda aniran a la Fundació Pasqual Maragall per ajudar a tenir: UN FUTUR SENSE ALZHEIMER.

etiqueta

etiqueta de la caixa que porta el roser

La Fundació Pasqual Maragall per a la recerca contra l’Alzheimer va néixer l’abril de 2008, fruit del compromís públic de Pasqual Maragall, exalcalde de Barcelona i president de la Generalitat de Catalunya, després de ser diagnosticat d’Alzheimer.

Rosa ‘President Maragall’
La rosa va ser creada per Roses Dot i és fruit del creuament entre les roses ‘Perla Negra’ X ‘Chrysler Imperial’ Color vermell amarant, Perfumada, Flor alta i centrada de més 35 pètals Fullatge verd clar, Roser vigorós

“Tots els beneficis d’aquesta venda són destinats al projecte d’investigació científica per a la prevenció de l’Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall.”

Logo_cat_benefici_negre (1)

vull ajudar

Aquesta campanya està organitzada pels Amics de les Roses i Roses Dot i compta amb la col·laboració d’Opac Taller creatiu   de Data Serveis i de Fet a Santfeliu 

 

Preu del roser 12€, més despeses d’enviament.

Comandes:
santfeliu@amicsdelesroses.cat

IDIOMES »