Bombons

Les postres “Bombó de iogurt, cardamom i roses”,  a càrrec de la pastissera Aitana Donisa,   tanca avui, diumenge, la última jornada virtual de La Cuina de les Roses.

Ha estat una experiència força positiva, tant pels plats presentats, com per l’esforç que suposa per als cuiners i cuineres fer-ho a les cuines de casa seva. Més tenint en compte la situació actual de confinament en què han hagut d’utilitzar els recursos que cadascú tenia a  mà, no tan sols els culinaris, sinó també els de les noves tecnologies.

Segur que tots i totes hi guardarem un grat record i esperem que d’aquí uns anys la frase sigui: “t’enrecordes de les jornades d’aquell any de la pandèmia…”

Tanquem doncs aquestes jornades amb l’agraïment als participants: la Marta Claramunt amb el seu Còctel “Rosa México”, de l’institut Martí Dot; la Marta Amorós amb el seu entrant de “Calamars amb “puntilla” i maionesa de llima i roses” i al Fran Boronat amb el seu “Arròs de magret, roses i el seu allioli”, tots ells  professors d’escoles d’hoteleria; al Carles Campos del restaurant Aire amb el seu “Bacallà amb roses “;  a la cervesa artesana amb pètals de rosa La Textil amb el seu estil “hipster” i a la pastissera Aitana Donisa amb el seu  “Bombó de iogurt, cardamom i roses” que és tot un espectacle visual. També el nostre agraïment a l’institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i a moltes persones que ens han donat escalf i consells per anar endavant, a tots ells de nou moltes gràcies.

Us deixem a continuació les receptes en pdf.

Còctel Rosa México, per Clara Claramunt

Calamars arrebossats amb maionesa de rosa i llima, per Marta Amorós

Arròs de magret, roses i el seu allioli, per Fran Boronat

Bacallà amb roses, per Carlos Campos

Bombó de iogurt, cardamom i roses, per Aitana Donisa

 

 

IDIOMES »