El proper dissabte, els socis isòcies que ho desitgin  podran fer una visita als horts ecològics que l’entitat Gaia te al pla del Llobregat, en el   terme  municipal de Sant Feliu.

L’Associació Mediambiental Gaia és una organització sense ànim de lucre formada per un grup de persones amants de la natura i l’ecologia, especialitzats a nivell personal en l’educació social. L’associació neix amb la intenció de potenciar el conreu i consum ecològic, de Km 0 i sense intermediaris.

Per això van  idear un projecte anomenat “Horts ecològics del Baix Llobregat”, pensat en aquests objectius, preten posar en relació a la ciutadania amb la terra i familiaritzar-los amb el seu conreu ecològic, amb tots els avantatges psicomotors que,a més,  això comporta.

L’entitat ha parcel·lat un terreny de 4500 m2 en parcel·les de 45 m2, ideals per a una família de cinc persones.

Qüestions com l’exercici, responsabilitat, bona alimentació, relació amb el medi natural i social son algunes de les idees que promociona aquest projecte.

A més, la nostra entitat ha mantingut converses amb Gaia per establir col·laboracions  i poder endegar algun  projecte en comú.

Tots els que vulgueu fer la visita haureu d’anar el proper dissabte, 21 de gener, a les 11h, a l’entrada de la piscina de l’escorxador.

IDIOMES »