La nostra Associació ha començat una campanya d’informació i recolzament d’entitats, ciutadanes i ciutadans santfeliuencs, per tal que l’Exposició de Roses sigui declarada Festa patrimonial de Catalunya. Assolir aquest objectiu suposarà, obtenir un reconeixement de la trajectòria de la nostra Exposició de Roses i, alhora, un nivell de protecció institucional de la mateixa.

L’Ajuntament de sant Feliu, com a entitat organitzadora de l’esdeveniment és qui ha de presentar a sol·licitud formal davant de la Generalitat de Catalunya. Aquesta sol·licitud ha de permetre, en primer lloc, incloure aquest esdeveniment en el Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya de Catalunya i, en segon lloc, que s’atorgui a l’Exposició de Roses de Sant Feliu aquest reconeixement especial.

Recentment, membres de l’entitat, han informat a la regidora de Cultura de la nostra proposta com a Associació, així com de la voluntat d’aconseguir el recolzament d’altres entitats locals i de ciutadans/es de Sant Feliu abans de presentar-la formalment a l’Ajuntament.

En breu, totes les persones i entitats que es vulguin sumar a aquesta iniciativa es podran adreçar a aquesta plana Web o al nostre correu electrònic o signar els fulls que tenim preparats amb aquesta finalitat
IDIOMES »