Dibujo

El passat 23 de setembre es va celebrar l’assemblea anual de l’entitat a la sala dels Àustria del Palau Falguera, a la que hi van assistir una trentena de socis i sòcies. L’any 2020 no es va poder fer a causa de la pandèmia.

El president, Jaume Garcia, després de donar la benvinguda a les persones assistents, va expressar la seva satisfacció en poder retrobar-se amb tots i totes després de més d’un any de pandèmia.

En l’ordre del dia l’assemblea van aprobar l’estat de comptes i la memòria de l’any 2020 així com el projecte i l’estat de comptes del 2021. També es va fer un repàs a les activitats previstes fins a final d’aquest any, deixant oberta la possibilitat d’incorporar-ne de noves.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs de la Junta, el president va fer la proposta de continuar amb l’actual junta fins a la propera assemblea de 2022.

Tot seguit es va informar de les converses que l’entitat té per a la renovació del conveni del proper any i del contracte que el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat està treballant pel per a  l’Exposició Nacional de Roses de 2022.

A precs i preguntes es demana continuar millorant el manteniment dels rosers del parc de Torreblanca. El president va respondre que així es farà, doncs durant la temporada d’estiu aquesta qüestió s’ha descuidat una mica. Va afegir que de moment s’ha demanat segar l’herba de les parcel·les i que s’està treballant en treure  l’herba de l’interior de les platabandes.

En breu l’acta i la memòria 2020 es penjaran a l’apartat del web perquè es puguin consultar.

Finalment i per tancar la reunió, a petició d’un soci, es va fer una foto de grup a l’escala de les terrasses del Palau Falguera.

23 De Setembre Reunió General

Sòcies i socies dels Amics de les Roses.

 

IDIOMES »