Exposició de la Rosa de Roses

‘A iniciativa de l’Ajuntament de Roses que es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la nostra entitat per tal de col·laborar en un projecte, que es va concretar amb la creació de la 1a Fira de la Rosa a la ciutat de Roses l’any 2012.

Un grup de persones socis i sòcies dels Amics de les Roses ens vàrem desplaçar a aquesta ciutat per realitzar els muntatges de totes les exposicions, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, que va facilitar material i infraestructura per a la seva realització. La primera s’inaugura el 21 d’abril de 2012 i es va poder visitar fins a la Diada de Sant Jordi.

La  Fira busca vincular el nom de la població amb aquesta flor, oferint diverses activitats paral·leles entre les quals hi ha concursos, música i mercats.

La Fira de 2012 va servir d’arrencada. Va tenir molt d’èxit. Des de llavors se celebra cada any, arribant a consolidar aquest esdeveniment a la ciutat de Roses.

Al llarg d’aquest temps ha tingut tres emplaçaments. Els primers anys va ser-hi als pavellons de la riera de Gírgoles, posteriorment al casal de Ca l’Anita i l’any 2018 al vestíbul del teatre municipal.

La nostra entitat ha participat en totes les edicions i ha fet els diversos dissenys i muntatges també en diverses edicions s’han pogut veure l’exposició de poemes i haikus de la poetessa Joana Raspall “Vull dir rosa a la rosa” i l’exposició “La rosa, herència de forma, olor i color” o l’exposició sobre “La botànica de la rosa del Roserar de Dot i de Camprubí” totes realitzades amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. A més s’han exposat roses dels nostres conreus de Torreblanca.

On som

Seu oficial: C/ Vidal i Ribas, 23-25 | 08980 Sant Feliu de Llobregat | Telèfon 93 685 32 42 | Fax 93 632 72 19

Espai de treball: Palau Falguera, local Amics de les Roses, porxos jardí de la planta baixa|  08980 Sant Feliu de Llobregat

correu: santfeliu@amicsdelesroses.cat  Plana web:  

IDIOMES »