plantada rosers 2014

El proper diumenge 9 de febrer tindrà lloc la plantada popular de rosers al Parc de la Torreblanca, aquest any, en aquesta trobada tradicional podem remarcar  dues novetats importants:

La primera, la col·laboració de l’Àrea Metropo0litana de Barcelona i la inclusió de la plantada  popular de rosers en el seu programa d’activitats a parcs, rius  i platges metropolitanes, la segona,  conseqüència  també d’aquesta col·laboració, la visita guiada al parc.

El programa d’activitats quedarà de la següent manera:

10.00h    Botifarrada popular

11.00h    Plantada de rosers

               Inscripció i concurs de dibuix infantil “La rosa i el roser”

              Taller de com es planta i es poda un roser

12.00h  Visita guiada al parc de la Torreblanca

Durant tot el matí a l’estand de l’Associació hi podreu adquirir varietats de diferents rosers.

Plantada de rosers: Ens ajudes a plantar un roser?

El servei de Parcs i jardins de l’Àrea Metropolitana ha preparar una nova platabanda per rosers, si plantaran quatre varietats, els rosers: Gaudi, de color blanc de fons, difuminat de groc amb pincellades carmí als extrems dels pètals,   Rosa Dot, de color rosa intens,  Jardinero Ortíz de color vermell sang i  Regina Pacis de color blanc pur. Aquestes noves platabandas incorporen el reg automàtic i un nou disseny dels espais que millora el manteniment dels rosers. Serà una activitat  participativa adreçada a un públic familiar (totes les edats), amb l’objectiu d’ampliar el roserar del parc de Torreblanca, en el que hi participarà  l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu.

Per estar inclossa dins del programa d’activitats de l’Area Metropilitana és necessària la inscripció prèvia. El període d’inscripció s’obre 10 dies hàbils abans de l’inici de cada activitat.

Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10h-13h) o bé al correu: activmuseuciencies@bcn.cat

 Concurs Dibuix 2014

Concurs de dibuix infantil “La rosa i el roser”.

Inscripcions el mateix dia a partir de les 11h del matí  al  propi parc. L’organització proporcionarà la lamina de dibuix, dos modalitats: A/ la rosa i el roser, B/ jardins amb roses.  Tècnica lliure, tres categories: de 6 a 7 anys, de  8 a 9 anys i de 10 a 12 anys, el premi per categoria i modalitat serà de  2 entrades a Port Aventura per guanyador.

Detall de les Bases:

Visita guiada al parc de la Torreblanca

Descobrirem el parc de Torreblanca a través d’un itinerari guiat. La inscripció la podeu fer el mateix dia a l’estand dels Amics de les Roses. A les 12h  començarà el recorregut pel parc, és una activitat adreçada a adults.

cropped-plantada-2012-jgu-24.jpg

IDIOMES »