Properament , del 8 al 17    d’octubre, es celebrarà a Sud-àfrica, a la ciutat Johannesburg, la 16th World Rose Convention. Aquesta cita anual dels aficionats a les roses està promoguda per la Federació mundial d’associacions de roses (WFRS).

A la mateixa i participaran delegats de: Argentina; Australia; Bèlgica; Bermudes; Canada; Xile ; China; Dinamarca; França; Alemanya; Gran Bretanya; India; Itàlia; Japó; Luxemburg; Neva Zelanda; Pakistan; Romania; Eslovènia; Sud Àfrica; Espanya; Suiza; Uruguai i EUA.

Per part del nostre país i seran presents la presidenta de l’Asociación española de la rosa, Sra. Matilde Ferrer i el sr. Lluis Abad, del servei de Parcs i jardins de l’ajuntament de Barcelona.

Amb un programa de visites, demostracions  i conferencies com, a tall d’exemple,  les del nostre conegut i amic Gerald Meylan (Suïssa) sobre Jardins de roses del món, un llaç d’amistat entre les nacions, o més històriques  i específiques com les del japonès Yuki Mikanagi,  que versarà sobre les   Roses al Japó en el període Edo (1603 – 1868) i la de Panell Breeders sobre els  Impactes ambientals del conreu de roses al segle 21, per citar-ne algunes i dins del ampli i variat programa de la convenció.

 A  la convenció es presentaran les properes trobades  que tindrà lloc a Sangerhausen , el proper any 2013 i la propera convenció que tindrà lloc a Lió l’any 2015.

Per més informació i contacte us podeu adreçar a:
http://www.rosafrica2012.co.za/

IDIOMES »