padrins rosers recuperats  jgu (228)(1)

El passat dissabte, dia 9 de març,    molts dels padrins i padrines dels rosers recuperats per a la ciutat van participar en la plantació dels mateixos al Roserar de Dot i de Camprubí. La convocatòria va coincidir amb un dia espectacular, una quarantena de persones varem plantar varietats de rosers obtingudes per Pere Dot i els seus fills, per  la familia Camprubí  irosers de Josep Padrosa. També varem plantar el roser mil·lenari de Sant Feliu creat per Francisco Ferrer.

Les varietats de rosers plantades són les dels catorze  apadrinaments que han fer aquest any diferents persones, associacions i empreses i, també d’altres varietats  que havien estat apadrinades l’any passat. Fins aquest moment són més d’ un  centenar  els rosers recuperats que ja creixen en aquest parc i la previsió és que l’any vinent puguem plantar prop d’una  seixantena de varietats que ara estan en procés de recuperació.

Des d’aquesta plana volem agraïr la col·laboració i la participació de totes les persones que ens estan ajudant a desenvolupar el projecte de recuperació de varietats de rosers del nostre país, amb l’objectiu d’evitar que es perdi aquest patrimoni i, també aconseguir que amb l’esforç de l’Associació Amics de les Roses i el de l’ajuntament de la ciutat,  Sant Feliu arribi a tenir la major i millor col·lecció de rosers catalans i espanyols.

 

IDIOMES »