Mercat de Nadal 2014

Mercat de Nadal 2014

Aquest any l’afluència d’expositors al Mercat de Nadal és força significativa, prop d’una cinquantena de participants ompliran la plaça de la Vila i el carrer Pi i Maragall aquest diumenge.

Artesans, botiguers, entitats i artistes hi seran presents amb els seus productes o iniciatives solidàries amb col·laboració amb la Marató de TV3.

Una quinzena més de participants respecte a l’any passat al Mercat de Nadal. Una iniciativa que es consolida i una activitat força participativa que any rera any es desenvolupa  a les portes de les Festes de Nadal.

En aquest mercat hi podrem trobar gastronomia pròpia d’aquestes dates, artesania local i solidària creada amb roba, ceràmica i molts altres materials, tot tipus de complements i elements decoratius,  plantes típiques de l’època com poinsettias, arbres de Nadal o cyclaments,  obres d’art creades per artistes locals i molts altres productes que de ben segur son un bon regal nadalenc. Al llarg del matí també podrem participar en diferents activitats solidàries.

Tot això el diumenge 13 de desembre de 10 a 14h a la plaça de la Vila, us hi esperem.

Mercat de Nadal 2014

Mercat de Nadal 2014

IDIOMES »